Cum sa te imbraci - Ep.3

Cum sa te imbraci – Ep.3

Blog-uri… Site-uri… Recomandari

 

Din categoria “blog-uri” va recomand un clasic in fashion blogs, ce face parte din Top 100 Design Influencers – top facut de Time Magazine. Ca sa va explic si despre ce este vorba: poze facute pe strada unor oameni imbracati excelent. Click aici pentru a vedea exact la ce ma refer.

De asemenea, un alt blog, despre care nu stie chiar toata lumea, este cel al lui Jak and Jil. Ei insista mai mult pe detalii… Cele care fac diferenta intre o tinuta banala si una de top.

Mai este un blog foarte ok, de la agentia On Vogue, care colaboreaza cu Amir Dobos, unul dintre cei mai buni stilisti din Romania. Aveti exemple despre cum sa va imbracati office, ce tip de rochite sa purtati si cum sa va alcatuiti tinutele casual.

Cat despre site-uri, as recomanda urmatoarele:

www.vogue.fr (nu mai are nevoie de prezentare)

www.style.com (un site extrem de complex, care le intruneste pe toate: shopping, trend-uri, sfaturi etc)

www.yoox.com (sunt specializati pe brand-uri de top, cum ar fi Balenciaga, Chloe, Marc Jacobs, Stella McCartney, Vivienne Westwood)

www.mycloset.ro (gasiti brand-uri de la A la Z, incepand cu Fox, Ecko si ajungand pana la Diane Von Furstenberg, Versace, Emilio Pucci si Lanvin)

Daca totusi aveti alocat un buget mai mic, puteti accesa www.victoriassecret.com . Din experienta va pot spune ca sunt foarte ok! Atat hainele, incaltamintea, cat si lenjeria intima si produsele de make-up. (Atentie insa! Cand va comandati, selectati optiunea de a primi comanda in 3 saptamani. In felul acesta vi le trimite prin posta, iar taxele vamale sunt mult mai mici. Daca doriti sa le primiti mai repede, vi se vor trimite prin UPS si… s-ar putea sa dati mai mult pe taxe decat pe ce v-ati comandat!)

Cand considerati ca nu va puteti abtine si totusi nu aveti bani, puteti oricand sa va duceti la Mini Prix, sau sa va comandati de pe www.miniprix.ro . Sunt lucruri foarte dragute si extrem de ieftine. Trebuie doar sa aveti rabdarea necesara ;)

Sper sa va fie de ajutor! :P

P.S. Daca aveti vreo nelamurire, astept comentariile voastre :)